MAP Testing Schedule		
Period	Times	Duration
MAP TESTING	8:00-10:08	128 minutes
1 st	10:09-10:42	33 minutes
2 _{nd}	10:43-11:16	33 minutes
3rd	11:17-11:50	33 minutes
4th	11:51-12:24	33 minutes
	No Secondary HR	
5 _{th}	12:25-12:58	33 minutes
	No Secondary HR	
6th	12:59-1:32	33 minutes
	No Secondary HR	
7 _{th}	1:33-2:06	33 minutes
8th	2:07-2:40	33 minutes